Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Savaitė Klaipėdos keliuose: 195 pažedėjai

Praėjusią savaitę Klaipėdos apskrities pareigūnai keliuose pareigūnai išaiškino 195 pažeidėjus. Keturi jų buvo neblaivūs.
Naktinis kelių policijos reidas Vilniuje
Pareigūnų reidas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Didžiausias dėmesys buvo skiriamas vairuotojų blaivumo, privalomų saugos priemonių (šalmų, diržų, specialių kėdučių vaikams) naudojimo, pėsčiųjų ir vairuotojų pareigų pėstiesiems kontrolei.

Per savaitę buvo nustatyti keturi neblaivūs vairuotojai.

Gruodžio 3 d. apie 22.28 val., Klaipėdoje, Herkaus Manto g., 1996 m. gimusiam automobilio „Audi“ vairuotojui nustatytas 0,49 prom., o tą pačią dieną apie 17.07 val., Kretingoje, Klaipėdos g., 1979 m. gimusiam SEAT vairuotojui – 1,43 prom. neblaivumas.

Sekmadienį apie 11.20 val., Klaipėdos r., kelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda, sustabdytam 1967 m. gimusiam „Subaru“ vairuotojui nustatytas 0,47 prom., o apie 17.57 val., Klaipėdoje, prie Klaipėdos g. ir Pajūrio g. sankryžos, 1984 m. gimusiam automobilio „Volkswagen“ vairuotojui – 1,32 prom. neblaivumas.

Gruodžio 2 d. apie 20.29 val. Kretingos r., kelyje Šiauliai–Palanga, buvo sustabdytas 1968 m. gimęs vyras, kuris vairavo automobilį „Mercedes Benz“, nors teisės tai daryti neturėjo, be to, vyras neleistinai naudojosi mobiliojo ryšio priemone.

Iš viso per savaitę neleistinai mobiliojo ryšio priemonėmis naudojosi 22 pareigūnų užfiksuoti vairuotojai, 8 – buvo neapdraudę transporto priemonių privalomuoju draudimu, 7 – nesegėjo saugos diržų, tiek pat nepraleido pėsčiųjų, 69 – pažeidė šviesoforo signalų reikalavimus. Atsakomybės neišvengs ir 8 KET pažeidę pėstieji.

Mobiliuoju greičio matuokliu Klaipėdos mieste ir rajone per savaitę užfiksuota 115 greičio viršijimo atvejų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas