Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 27 /20:50

Seimo narys J.Imbrasas pakliuvo į avariją: kaltininkas su BMW spruko iš įvykio vietos

Sekmadienį apie 18.40 val. Vilniuje, Mokyklos ir Miežių g. sankryžoje įvyko avarija. Vyriausio amžiumi Seimo nario Juozo Imbraso vairuojamą mašiną taranavo iš šalutinio kelio išlėkusi BMW.
Seimo nario Juozo Imbraso avarija
Avarija Mokyklos ir Miežių gatvių sankryžoje / Arno Bagucko nuotr.

Apie įvykį 15min pranešė avarijos liudininkas, vietinis gyventojas. Jis ir iškvietė policiją.

„Iškviečiau policiją 18.42 val. Jau praėjo valanda. Dar jos nėra. Sužeista Seimo nario žmona. Jai iškviesta greitoji medicinos pagalba“, – teigė liudininkas.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Juozas Imbrasas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Juozas Imbrasas

Pasak jo, J.Imbrasas važiavo Mokyklos g. Jeruzalės link, o avarijos kaltininkas BMW vairuotojas – Miežių g.

„Kaltininkas net nestabdęs rėžėsi į Imbraso automobilį. Jis išlindo iš šalutinio kelio. Išlipo iš mašinos pusnuogis, be palto. Svirduliavo. Atrodė akivaizdžiai girtas. Rėkė visiems, kad nori susitarti su Imbrasu, jog nereikia policijos. Kadangi pareigūnai greitai neatvyko, jis sėdo už vairo ir kalatojančiais ratais, sudaužyta savo mašina pasišalino iš įvykio vietos. Kažin, ar šiandien ko nors neužmuš?“, – įvykius nupasakojo juos stebėjęs vyras.

Anot jo, kaltininkui – apie 30 metų.

Avarijos metu nukentėjo Seimo nario žmona. Jai iškviesta greitoji medicinos pagalba. Kaip tikino 15min skaitytojas, tikėtina, kad moteris pasijus blogiau kitą dieną – tik tuomet pasireikš tikrosios eismo įvykio pasekmės.

15min pavyko susisiekti su pačiu J.Imbrasu. Jis patikino, jog važiavo pagrindiniu keliu, kai staiga jį taranavo didelis BMW.

„Užkirto kelią. Pabuvo kiek vairuotojas ir dingo. Pasišalino iš įvykio vietos“, – patikino Seimo narys.

Daugiau kalbėti jis negalėjo – pasirodė policija.

„Nesuprantu, kur taip ilgai važiavo policija. Greitoji iškviesta, sužeistų žmonių yra, kaltininkas girtas spėja pabėgti iš įvykio vietos, o policija atvažiuoja tik gerokai po valandos“, – piktinosi įvykių liudininkas.

Vilniaus apskrities policijos budėtojas patvirtino, kad pranešimas apie įvykį gautas 18.54 val. Pranešta apie C lygio įvykį, į kurį privaloma sureaguoti per valandą. Pareigūnai vietoje buvo 19.50 val.

„Susidūrė BMW ir VW. Nukentėjusių nėra“, – patikino policijos atstovas.

20.40 val. Prabėgus daugiau nei valandai po avarijos, J.Imbrasas svarstė, galėjo išvengti smūgio, ar ne.

„Važiavau 40 km/val. greičiu. O jis parlėkė greitai man iš dešinės. Su prabangia „BMW 6“. Dar stabdžiau. Bet ką tu sustabdysi tas dvi tonas. Jei nebūčiau stabdęs, būtų baisiau buvę. O jei dar plentas... Vairuoju 47 m. Vis galvodavau, ką reiškia avarija. Štai ir turiu. Gerai, kad tik tokią“, – atsiduso Seimo narys.

Vairuotojas, jo nuomone, buvo neadekvatus, bandė „tartis“.

„Ne tas jau amžius, žaidimų nežaidžiu. Galvoju, viską policija išsiaiškins. Aukštas toks vaikinas, kažkur netoliese gyvena. Šoke jis buvo. Kiek girdėjau pareigūnus kalbant, pabėgęs iš šios avarijos, kažkur kitur dar trenkėsi. Kaip jis pavažiuos su trim ratais“, – tikino J.Imbrasas.

Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyr. gydytoja informavo, kad avarijoje dalyvavusi viena moteris apžiūrėta vietoje, užfiksuota „situacinė reakcija“, į ligoninę ji nevežta.

„Išsigando mano žmona ir tiek. Žinote, visos moterys išsigąstų“, – paklaustas, kaip jaučiasi sutuoktinė, patikino J.Imbrasas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai