Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 12 18 /23:06

Sekmadienio vakarą namai užsidegė Kaune, Klaipėdos ir Panevėžio rajonuose

Sekmadienio vakarą kilo trys gaisrai. Vienas gyvenamasis namas užsiliepsnojo Kaune, kitas – Vaivadų kaime, Panevėžio rajone, o trečias – Agluonėnuose, Klaipėdos rajone.
Gaisras
Asociatyvinė iliustracija: gaisras / PAGD nuotr.

20.44 val. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kaune, Prūsų g. dega namas. Į įvykio vietą išsiųstos Kauno ugniagesių pajėgos. Informacija apie įvykį taip pat perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai ir miesto policijai.

Po minutės, 20.45 val., Bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas apie tai, kad Klaipėdos rajone, Agluonėnų kaime, atvira liepsna dega Vanagų gatvėje stovintis gyvenamasis namas, o jo viduje yra neįgalus žmogus. Į įvykio vietą išsiųsti ugniagesiai ir medikai.

Kiek anksčiau, 19.49 val. Bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas apie tai, kad Panevėžio rajone, Vaivadų kaime, užsidegė Žaliojoje gatvėje stovintis namas. Į įvykio vietą išsiųstos Panevėžio ugniagesių pajėgos. Informacija apie įvykį taip pat perduota Panevėžio greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Panevėžio policijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas