Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 24 /11:31

Šilutėje į areštinę uždaryta namą apiplėšusi gauja

Šilutės krašte vėl siaučia namų plėšikai. Neseniai čia žmones gąsdino kaukėti plėšikai, dabar pareigūnams įkliuvo drąsiai plėšti namų ėjusi trijulė.
Plėšikų namuose rasta ir daugiau galimai pavogtų daiktų
Plėšikų namuose rasta ir daugiau galimai pavogtų daiktų / Tauragės apskrities VPK nuotr.
Temos: 2 Šilutė Plėšimas

Pirmadienį apie 19 val. 30 min. Šilutėje, Gintaro 3-iojo take, į gyvenamą namą įsibrovė du asmenys.

Su jais atėjo ir šeimininkui pažįstama jauna moteris.

Vyrai sudavė į galvos sritį daugybę smūgių ir pavogė auksinį žiedą, 170 eurų bei mobilųjį telefoną ,,Verni 2 pro”. Asmuo patyrė 1 310 eurų nuostolį. Netrukus gausios kriminalinės policijos bei Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnų pajėgos aptiko užpuolikų buvimo vietą ir du asmenis, t. y. vyrą ir moterį, bei juos sulaikė.

Vienas įtariamasis spėjo pasišalinti. Tačiau gruodžio 24 d. apie 00.39 val. policijos pareigūnai vėl gavo pranešimą, kad Šilutėje, Jaunimo al., pranešėjos mamą užpuolė vyras, kuris sukėlė jai fizinį skausmą, atėmė mobilųjį telefoną, buto raktus. Įtariamasis buvo su kirviu rankose. Moters apibūdinimas atitiko pasišalinusio vyro tapatybę. Pareigūnams sekant karštais pėdsakais iškart po užpuolimo, Šilutėje buvo sulaikytas ir trečiasis užpuolikas.

Policijos pareigūnai sulaikė moterį, gim. 1990 m., vyrą, gim. 1984 m., ir vyrą, gim. 1982 m. Sulaikyti asmenys yra Šilutės rajono gyventojai ir policijai buvo žinomi. Pradėti du ikiteisminiai tyrimai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 180 str. 2 d. ir 180 str. 1 d.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai kratos metu pas įtariamųjų rado vogtų daiktų, ir pašo asmenis, kurie galimai nukentėjo nuo ilgapirščių kreiptis į policijos komisariatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito