Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Širvintose vagišiai buvo įnikę vogti katalizatorius

Daugiau nei prieš mėnesį Širvintose vagišiai įniko į katalizatorius. Išpjauna juos iš kiemuose stovinčių automobilių. Žala tokių nusikaltimų atvejų siekė nuo 300 iki 4 500 eurų. Vietos policija pripažįsta, kad vagys iki šiol nesulaikyti.
„Nissan“ automobilio katalizatorius
Asociatyvinė iliustracija: automobilio katalizatorius / „Nissan“ nuotr.

„Gyventojai galėtų įsirengti automobiliuose signalizaciją, o, jei ji yra, reaguoti į jos suveikimus. Pastebėjus pašalinius asmenis ar automobilius ir kilus įtarimams, būtina pranešti policijai“, – apie šių vagysčių prevenciją „Krašto naujienoms“ sakė Širvintų rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus viršininkas Giedrius Dovidavičius. Jo teigimu, įtariamieji kol kas nėra nustatyti.

Nuotr. iš „Krašto naujienų“ archyvo/Giedrius Dovidavičius
Nuotr. iš „Krašto naujienų“ archyvo/Giedrius Dovidavičius

Širvintų rajono policijos komisariate buvo pradėti 5 ikiteisminiai tyrimai dėl katalizatorių vagysčių:

2016-06-20 vakare A.M. pastebėjo, kad iš jai priklausančio automobilio „Toyota Corolla“, stovėjusio Širvintose, Jaunimo g. 21 kieme, išpjautas ir pavogtas katalizatorius. Žala 4 500 eurų.

2016-06-21 vakare R.A. pastebėjo, kad iš jai priklausančio automobilio „Toyota Corolla Verso“, stovėjusio Širvintose, Vilniaus g. 19 kieme, išpjautas ir pavogtas katalizatorius. Žala 300 eurų.

2016-06-21 ryte R.B. pastebėjo, kad iš jai priklausančio automobilio „Toyota Avensis“, stovėjusio Širvintose, Upelio g. 10 kieme, išpjautas ir pavogtas katalizatorius. Žala 1 624 eurų.

2016-06-22 vakare E.N. pastebėjo, kad iš jai priklausančio automobilio „Toyota Corolla“, stovėjusio Širvintose, Upelio g. 2 kieme, išpjautas ir pavogtas katalizatorius. Žala 300 eurų

2016-06-21 ryte R.V. pastebėjo, kad iš jai priklausančio automobilio „Ford Galaxy“, stovėjusio Širvintose, J.Janonio g. 2 kieme, išpjautas ir pavogtas katalizatorius. Žala 300 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas