Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 04 27 /21:41

Skaudi avarija Klaipėdos pašonėje – sužeisti keturi žmonės

Ketvirtadienio popietę per avariją Klaipėdos rajone sužeisti keturi žmonės.
Klaipėdos rajone per eismo įvykį sužeisti keturi žmonės.
Klaipėdos rajone per eismo įvykį sužeisti keturi žmonės. / Facebook grupės „Klaipėdos reidai“ nuotr.

Pareigūnams apie eismo įvykį kelyje Klaipėdoje–Dovilai, netoli Kiškėnų, pranešta apie 14 val. 30 min.

Pirminiais duomenimis, susidūrė autobusiukas „Mercedes“ ir lengvasis automobilis „Kia“. Kokios priežastys – kol kas neaišku. Abu vairuotojai buvo blaivūs.

Į nelaimės vietą netrukus atskubėjo ir ugniagesiai bei medikai. Į ligoninę išgabenti keturi žmonės. Kiek pavyko išsiaiškinti 15min, nukentėjo 3 žmonės, vykę „Mercedes“, ir „Kia“ vairuotojas.

Kaip matyti, vienas automobilis priklauso įmonei. Tokiais ženklais apklijuotą automobilį šiame kelyje matę liudininkai teigė, kad vairuotojas esą galėjo viršyti greitį. Tačiau, kaip minėta, pagrindinė avarijos kilimo priežastis dar tik pradedama tirti: pareigūnams ir galbūt ekspertams reikia laiko, kad įvertintų visas aplinkybes, sulauktų galutinių duomenų.

Neutraliai įvykis užfiksuotas ir pirminėje ikiteisminio tyrimo medžiagoje, renkant ją galimai bylai dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimo, per kurį buvo sužeisti žmonės.

Klaipėdos VPK skelbia, kad 2023-04-27 apie 14.30 val. Klaipėdos r., Kiškėnų k., susidūrė mikroautobusas „Mercedes Benz“, kurį vairavo 1987 m. gimęs vyras, ir automobilis „Kia“, kurį vairavo 1981 m. gimęs vyras. Dėl patirtų sužalojimų į ligoninę nuvežti abiejų transporto priemonių vairuotojai ir „Mercedes-Benz“ keleiviai – 1978 m. ir 1965 m. gimę vyrai.

Savo ruožtu į avariją patekusio darbinio automobilio įmonės vadovas 15min informavo turintis objektyvių duomenų, kad jo darbuotojas leistino greičio neviršijo. Įmonės transporto priemonėse yra įmontuota pažangi jų judėjimo kryptis bei parametrus fiksuojanti elektroninė sistema. „Važiavo ramiai 78 km/val. greičiu, ten, kur galima 90 km/val.“, – minėjo 15min pašnekovas. Įmonės vadovas viliasi, kad tyrimo metu bus patvirtinta, jog jo kolega dėl šio susidūrimo nėra atsakingas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas