Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 24 /20:23

Vilniuje ant Valakampių tilto susidūrus trims automobiliams žuvo trys jaunuoliai, ketvirta keleivė – komoje

Sekmadienio popietę Vilniuje – kraupi avarija. Ant Valakampių tilto susidūrė trys automobiliai, avarijos metu žuvo trys jauni keleiviai.
Avarija sostinėje ant Valakampių tilto
Avarija sostinėje ant Valakampių tilto / Pauliaus Peleckio / 15min nuotr.
Temos: 2 Vilnius Avarija

Apie 17 val. policija pranešė, kad ligoninėje mirė ketvirta keleivė, tačiau po valandos portalui 15min policijos atstovė spaudai Julija Samorokovskaja patvirtino, kad 2001 m. gimusi keleivė komos būsenos paguldyta į ligoninę.

„Mergina gyva, pareigūnai kiek anksčiau iš medikų gavo klaidingą informaciją“, – BNS aiškino sostinės policijos atstovė Loreta Kairienė.

Kaip BNS informavo L.Kairienė, apie 14 val. automobilis BMW išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su priešpriešais atvažiuojančiais automobiliais „Toyota“ ir „Audi“.

Per eismo įvykį žuvo 2003 metais gimęs BMW vairuotojas ir du panašaus amžiaus keleiviai – 2002 metais gimęs vaikinas ir 2003 metais gimusi mergina.

J.Samorokovskaja LRT radijui sakė, kad, pirminiais duomenimis, viena iš keleivių šį savaitgalį šventė gimtadienį. Eismo įvykio vietos nuotraukose matyt prie aplamdyto automobilio nukritusios bent kelios galimai alaus skardinės. Kol kas pareigūnai negali pasakyti, ar avariją lėmė alkoholis.

„Toyota“ automobilio vairuotojas, gimęs 1985 metais, taip pat išvežtas į ligoninę apžiūrai, o „Audi“ vairuotojas, gimęs 1994 metais, nenukentėjo.

Įvykio aplinkybės nustatinėjamos.

Eismas link Nemenčinės kelias valandas buvo uždarytas, jis atnaujintas apie 18.30 val., tikslesnės įvykio aplinkybės nustatinėjamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas