Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 10 /13:53

Slalomo varžybose matytas Sandros Salemonavičiūtės „Seat Ibiza“ užfiksuotas ir Vilniaus gatvėse

Vilniuje nufilmuotas kelių erelis, lėkęs gatvėje, tarsi slalomo trasoje. Vis dėlto šį „Seat Ibiza“ slalomo trasose vairuodavusi Sandra Salemonavičiūtė tikina, kad automobilį yra pardavusi.

Papildyta 13.53 val. Pažeidimo liudininko pranešime minima Sandra pirmadienį popiet susisiekė su 15min.lt redakcija ir užtikrino, kad buvusiu jos automobiliu Vilniuje siaučia kažkas kitas, nes ji šį „Seat Ibiza“ jau yra pardavusi.

Pradžia. Automobilio „Seat Ibiza“ (TKN 672) vairuotojas (-a) praskrieja pro sankryžą ne iš tam skirtos juostos ir toliau tęsia kelionę autobusų (ir taksi, elektromobilių) juosta. Šaligatviais tėvai veda vaikus į šalia esančius du darželius. Jei už sankryžos automobiliai nebūtų tilpę į vieną eismo juostą, įvykio pasekmės galėtų būti liūdnos.

Pagal valstybinį numerį paieškos rodo, kad įvairiose automobilių slalomo varžybose šią transporto priemonę vairuoja moteris – Sandra Salemonavičiūtė.

Pažeidimas užfiksuotas sostinės Gelvonų g., sankryžoje su Paberžės g., 2015-08-10, laikas – 07.27 val. (Vaizdo įraše kameros laikas atsilieka 1 val.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito