Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Slidžioje Vilniaus gatvėje naktį susidūrė „Peugeot“ ir „Volvo“, nukentėjo žmogus

Vienas žmogus nukentėjo vėlų pirmadienio vakarą susidūrus dviem automobiliams.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Avarija apie 22.31 val. įvyko S.Dariaus ir S.Girėno g., ties viaduku virš Žirnių g. Pirminiais duomenimis, slidžioje gatvėje nesuvaldytas automobilis „Peugeot“ išslydo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su priešais važiavusiu automobiliu „Volvo“.

Per avariją nukentėjo automobiliu „Peugeot“ vairavęs V.Z. (gim. 1992 m.). Jį greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę. Pasak liudininkų, žmogus sužalotas gana sunkiai. Liudininkai teigia, kad per susidūrimą jis buvo išsviestas iš mašinos ant gatvės. Vaikinas dėl politraumos gydomas reanimacijoje.

Ar „Peugeot“ vairuotojas buvo blaivus, dar tiriama. Tai turėtų paaiškėti ištyrus jo kraują.

Per avariją gana smarkiai sudaužyti ir abu automobiliai. Nė vienas jų po susidūrimo nebegalėjo savarankiškai važiuoti, abu iš avarijos vietos buvo išgabenti techninės pagalbos sunkvežimiu. Nuo smūgio nuskriejo „Peugeot“ ratai.

Vilniaus policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Nors Vilniaus gatves miesto komunalinės tarnybos valė, jos vis tiek išlieka slidžios. Vairuotojų prašoma būti atidžiais, rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Portalas eismoinfo.lt informuoja, kad dėl besitęsiančios pūgos eismo sąlygos visoje šalyje išlieka sudėtingos. Didžiojoje šalies dalyje snyguriuoja ir vis dar pusto pažeme, kai kur susiformavę sniego liežuviai.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas