Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 06 26 /14:08

Sostinės Fabijoniškėse per pietus užsidegė buto balkonas

Šiandien 13.09 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniaus mieste, Fabijoniškių g. 59 dega butas.
Gaisras Fabijoniškių g. 59
Gaisras Fabijoniškių g. 59 / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, praneša BPC.

Informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Vilniaus pastatų registre nurodoma, kad minimu adresu yra prieš 35 metus (1988 m.) statytas daugiaaukštis gyvenamasis namas.

9 aukštų daugiabutyje yra trys atskiros laiptinės ir net 108 butai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente (PAGD) 15min sužinojo, kad Fabijoniškių gatvėje degė balkonas, o butą nuo ugnies ugniagesiams pavyko apsaugoti.

Karštas incidentas buvo kilęs 3-iajame devynaukščio aukšte. Į gaisro vietą siųsti kelių gaisrinių autocisternų ir autokopėčių ekipažai.

13.18 val. fiksuota, kad ugnies plitimas sustabdytas, o visiškos gaisro likvidacijos laikas PAGD registre yra 14.03 val.

Beje, kaip tik praėjusią savaitę Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas platino panešimą konkrečiai apie gaisrus balkonuose. Tokio pobūdžio pavojingų įvykių nutinka daugiau, nei gali atrodyti, tad gelbėtojai pasidalijo ir aktualiais prevenciniais patarimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas