Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Spalio 13-oji girtiems vairuotojams nebuvo sėkminga: maišėsi ir tvoros, ir hidrantai

Spalio 13-ąją Šiaulių apskrities policijos pareigūnai važiavo forminti net dviejų eismo įvykių, kuriuos sukėlė neblaivūs vairuotojai. Abu jie įvyko pirmoje dienos pusėje ir abiejų pasekmės tokios, kokių niekas nelinkėtų net savo priešui. O čia 33 metų sulaukę vyrai, savanoriškai, ignoruodami saugaus eismo keliuose taisykles, prie automobilių vairo sėdo neblaivūs ir sukūlė savo automobilius, kurių vienas net neremontuojamas.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Šiaulių AVPK nuotr.

SEAT ALTEA vairavęs Šiaulių rajono, Ginkūnų, gyventojas, būdamas sunkaus girtumo (3,53 prom.), eismo įvykį sukėlė netoli savo namų, Švedės gatvėje. Nesuvaldęs automobilio, jis nuvažiavo nuo kelio, kliudė ir apgadino elektros skirstymo stotelę, hidrantą, kelio ženklą ir atsitrenkė į gyvenamojo namo tvorą.

Vyras savo kelionę baigė areštinėje. Dėl vairavimo apsvaigus nuo alkoholio jam pradėtas ikiteisminis tyrimas, o dėl sukelto eismo įvykio bus pradėta administracinė teisena.

Susidūrimo su tvora neišvengė ir girtas prie VOLVO vairo sėdęs Raseinių rajono, Viduklės gyventojas. Jis irgi toli nenuvažiavo. Būdamas vidutinio girtumo (1.99 prom.) Viduklėje, Kęstučio g., jis taip pat nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į metalinę tvorą.

Jo dalia tokia pat kaip ir ginkūniškio: dėl vairavimo apsvaigus nuo alkoholio jam pradėtas ikiteisminis tyrimas, o dėl sukelto eismo įvykio laukia administracinė teisena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito