Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sudegė buvusio kultūros ministro Arūno Bėkštos studija: nukentėjo ir dailininkas su žmona

Šeštadienį buvęs kultūros ministras, dailininkas Arūnas Bėkšta savo feisbuko paskyroje pasidalijo žinia apie jo studiją ištikusį gaisrą. Jo metu nukentėjo ir pats menininkas su žmona.
Arūnas Bėkšta po gaisro
Arūnas Bėkšta po gaisro / 15min montažas

Kaip savo feisbuko puslapyje paskelbė Arūnas Bėkšta, gaisro metu sudegė studija su paveikslais. Tiesa, menininkas pridūrė, kad geriausi jo kūriniai tuo metu buvo eksponuojami parodoje Pilaitės gimnazijoje ir pas dukterį Kamilę, todėl jie nebuvo sugadinti.

„Svarbu, kad niekas nenukentėjo. Ačiū kaimynui Arvydui Sekmokui, kad pastebėjo ir paskambino. Ugniagesiai atvažiavo greitai ir ugnis nepersimetė į sandėliuką ir pušis. Būtų daugiau problemų ne tik mums.

Šiek tiek apdegėme su Vida. Kelios pūslės ant mano rankų ir Vidos krūtinės. Bandėme gesinti. Užkūriau pečiuką ir nuėjau namo. Prie pečiuko buvo dėžė su popieriumi prakuroms, kurie ir užsidegė. Viskas užsidegė neįtikėtinai greitai“, – skelbė menininkas.

Beje, tą pačią dieną šeimos laukė ir dar viena stresinė situacija – pradingo Arūno Bėkštos dukters Kamilės sūnus.

„Kažkur išėjo, nieko nepasakęs, paliko telefoną namie. Čia buvo daugiau streso. Ačiū Dievui, atsirado. Sutiko draugą ir užsibuvo pas jį. O jau skelbėm paiešką“, – tvirtino A.Bėkšta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas