Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
12:41 /12:55

Sukrėsti Erslos gyventojai: po siaubingo nužudymo nieko neįtardami vežė įtariamąjį namo

Skuodo rajone esančio Erslos kaimo gyventojus sukrėtė brutalus nusikaltimas. Antradienio vakarą kiek atokesnėje sodyboje itin žiauriu būdu nužudytas keturiasdešimtmetis vyras. Kaimo gyventojus sukrėtė ir pati istorija bei tai, kad netoliese ūkininkavęs vyras pats to neįtardamas pasisiūlė parvežti pagrindinį įtariamąjį į namus, o po kelių valandų pats ir rado auką kraujo klane.

Erslos kaime – vos keliasdešimt gyventojų. Visi vieni kitus pažįsta.

Čia ūkininkaujantis Robertas Vyšniauskas prisipažino po antradienį matytų vaizdų visą naktį nemiegojęs. Sukrėstas vyras viską papasakojo ir sodyboje dirbantiems kriminalistams bei žurnalistams.

Galvijus auginantis vyras ūkio darbams samdydavo kaimynystėje gyvenantį Mantą. Antradienio popietę Mantas nepasirodė, neatsiliepė ir į skambučius. Tai ūkininkui pasirodė keista. Nusprendė eiti patikrinti, ar keturiasdešimtmečiui vyrui viskas gerai.

Aurelijos Jašinskienės / 15min.lt nuotr./Robertas Vyšniauskas
Aurelijos Jašinskienės / 15min.lt nuotr./Robertas Vyšniauskas

Į sodybą ėjo trise. Vyrams įtarimų sukėlė praviros trobos durys. Apėjo aplink namą – nieko nesimatė. Prie greta esančio ūkinio pastato – krūva malkų.

„Neseniai jis turėjo nusipirkęs vadinamąją „družbą“, darbavosi tądien. Mes radom šalia padėtą tą pjūklą, dar buvo įkištas laidas į rozetę. Radom pripjaustytą krūvą medžių. Greta buvo šiferio gabalai, kai pakėlėm...“ – pasakojo Robertas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento