Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 20 /12:32

Sulaikytas BMW vairuotojas, kaip įtariama, Mažeikiuose mirtinai sužalojęs moterį

Pirmadienio naktį sulaikytas vyras, įtariama, galėjęs mirtinai sužaloti reguliuojama pėsčiųjų perėja ėjusią moterį ir pabėgęs iš įvykio vietos. Nustatyta, jog jis vartojo alkoholio.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min skaitytojo Mariaus nuotr.

Atnaujinta 12 val. 32 min. Policija pranešė, kad išanalizavus vaizdo stebėjimo kamerų užfiksuotą vaizdą, nustatyta, kad Mažeikiuose, Žemaitijos g., pėsčiųjų perėjoje negyva rasta moteris, maždaug 10-12 sekundžių prieš įvykusį susidūrimą su lengvuoju automobiliu „BMW X5“, nugriuvo ant važiuojamosios kelio dangos.

Įvykio aplinkybės ir moters mirties priežastis paaiškės ikiteisminio tyrimo metu, po Valstybinės teismo medicinos tarnybos ekspertų išvados.

Pradžia Kaip pranešė Policijos departamentas, 68-erių moteris, sekmadienį apie 21.20 val. ėjusi per Žemaitijos gatvėje esančią šviesoforu reguliuojamą pėsčiųjų perėją, buvo partrenkta automobilio, jis iš įvykio vietos paspruko.

Nustatyta, kad eismo įvykį įvykdyti galėjo automobilis „BMW X5“, vairuojamas vyro, gimusio 1973 metais – vairuotojas sulaikytas ir uždarytas į areštinę, jam nustatytas 0,36 prom. girtumas. Automobilis rastas stovintis Mažeikiuose, Ašvos gatvėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento