Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
02 20 /11:43

Policija sutriuškino lietuvio suburtą tarptautinę grupuotę, kuri krovėsi milijonus iš narkotikų

Policija praneša, kad sutriuškino lietuvio suburtą nusikaltėlių gaują, kuri keletą metų itin stambiu mastu vykdė narkotikų kontrabandą ir prekybą. Konfiskuotų narkotikų vertė neteisėtoje rinkoje siekia 4 875 000 eurų.
Sulaikymas
Sulaikymas / Stop kadras

Lietuvos kriminalinės policijos biuro pareigūnai kartu su Vilniaus apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorais, glaudžiai bendradarbiaudami su Airijos Respublikos Nacionalinės policijos Narkotikų ir Organizuoto nusikalstamumo biuro bei Jungtinės Karalystės Nacionalinės nusikaltimų tyrimo agentūros pareigūnais išaiškino ir sulaikė įtariamos organizuotos nusikalstamos grupės lyderius bei aktyviausius narius, kurie, turimais duomenimis, organizavo ir vykdė labai didelių kiekių narkotinių ir psichotropinių medžiagų kontrabandą tarptautiniu mastu.

Tyrimo metu gauta duomenų, kad Lietuvos Respublikos pilietis N.K. subūrė organizuotą grupę asmenų, kuriai vadovaudamas organizavo ir sistemingai vykdė narkotikų kontrabandą ir platinimą labai dideliais kiekiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas