Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sutapimas? Sukčiai iš vilniečio ir panevėžiečio pasiglemžė po 9,3 tūkst. eurų

Neseniai į sostinės ir Panevėžio apskrities policijos padalinius kreipėsi rimtai vyrai, savo banko sąskaitose pasigedę didelių, stebėtinai panašių sumų. Abiem atvejais pareigūnai ėmėsi tyrimo dėl galimo sukčiavimo.
Kompiuteris
Asociatyvi iliustracija: vilniečio atveju iš banko sąskaitos kažkas pasisavino 9 285 eurus, o panevėžiečiui dingo iš esmės analogiška, tik apvali suma. / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Rugpjūčio 28 d. 15 val. 58 min. į Panevėžio apskr. VPK kreipėsi vyras (g. 1977 m.), kuris pranešė, kad iš jo banko sąskaitos neteisėtai pervesta 9 300 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR Baudžiamojo kodekso (BK) 182 str. 1 d., išvakarėse pranešė Panevėžio apskrities komisariatas.

Tuo metu antradienį sostinės pareigūnai informuoja, kad rugpjūčio 30 d. apie 14 val. 53 min. į Vilniaus apskr. VPK kreipėsi vyras (g. 1988 m.), kuris pranešė, kad rugpjūčio 29 d. nenustatyti asmenys, apgaulės būdu, iš banko sąskaitos pasisavino 9 285 eurus. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal BK 182 str. 1 d.

Beje, 9-10 tūkstančių eurų yra pakankamai tipinės sukčių išviliojamos sumos (žr. susijusius straipsnius).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas