Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šyliuose bandyta padegti namą

Antradienio vakare ugniagesiai ir medikai išskubėjo į Šylius, Šilutės rajoną. Buvo gautas pranešimas, kad dega gyvenamojo namo stogas. Kaimynai įtaria, kad namą, kuriame vos prieš savaitę apsigyveno jauna šeima, buvo bandoma padegti.
Šyliuose bandyta padegti namą
Šyliuose bandyta padegti namą / Nojaus nuotr.

Bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 pranešimas apie gaisrą Šustės gatvėje Šyliuose gautas 20.34 val. Į įvykio vietą išsiųstos trys ugniagesių autocisternos, išvažiavo ir medikų brigada.

Užsidegusiame name visai neseniai apsigyveno jį išsinuomavusi jauna šeima su mažamete dukra. Tačiau gaisrą pastebėjo ne jie, o kaimynai. Atskubėję jie pasistatė kopėčias ir patys gesino antrame aukšte kilusį gaisrą. 

Vienas šalimais gyvenantis vyriškis sakė girdėjęs nubėgančio žmogaus žingsnius – vakare kaimo tyloje viskas labai gerai girdisi. Įtarimus dėl padegimo dar labiau sustiprino prie gretimo namo rastas degantis skuduras. Kaimynai įtaria, kad toks buvo įmestas ir į šeimos būstą.

Jauna šeima sako nenutuokianti, kas galėjo šitaip pasielgti. Į įvykio vietą atvyko policijos pareigūnai, kurie pradėjo aiškintis įvykio aplinkybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai