Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Tarp siautėjančių girtų poilsiautojų Palangoje sulaikyti ir trys perspektyvūs sportininkai

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Palangos policijos pareigūnai nespėjo registruoti pranešimų apie muštynes, J.Basanavičiaus gatve iki pat ryto šlaistėsi apgirtusių jaunuolių būriai. Per naktį buvo sulaikyti ir į policiją pakliuvo net trys daug žadantys sportininkai – futbolo, dziudo jaunimo rinktinių nariai bei vandensvydininkas, rašo portalas lrytas.lt.
Antrankiai
Antrankiai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Kaip rašoma lrytas.lt pranešime, į Palangos policijos komisariato laikinojo sulaikymo kamerą kartu su dar dviem likimo draugais buvo uždarytas perspektyvus sportininkas, šalies jaunių futbolo rinktinės narys Karolis U.

Į policijos komisariatą pateko ir kaunietis dziudo jaunimo rinktinės narys, 19-metis Neidas Lingevičius.

Stipriai apsvaigęs nuo alkoholio, dviejų draugų prilaikomas garsiai šūkaudamas vaikinas žygiavo J.Basanavičiaus gatve. Jaunasis imtynininkas nesugebėjo ramiai praeiti pro Viešojo saugumo tarnybos autobusiuką, ėmė užgaulioti pareigūnus, šaukė „mentai gaidžiai“, kažką nerišliai vapaliojo apie vyriško lyties organo sąsajas su patruliuojančiais teisėsaugininkais.

Vėliau sportininkas teisinosi, kad užgaulius žodžius jis esą skyrė tuo metu su Lietuvos krepšinio rinktine kovojusiems Puerto Riko sportininkams.

Dėl netinkamo elgesio bare į komisariatą tai pat pateko buvęs vandensvydžio rinktinės narys, Karolis Leviška.

Sulaikytasis sportininkas gyrėsi, jog užpernai Palangoje dirbo gelbėtoju, tikino studijuojantis teisę M.Romerio universitete. Patikrinus jo biografiją paaiškėjo, kad jis šiame universitete baigė tik vieną kursą, o šiuo metu teisės mokslus kremta Kauno kolegijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas