Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

​Teisiamas sugyventinę gyvu fakelu lovoje pavertęs anykštėnas Eugenijus Augulis

Lovoje gulinčią savo sugyventinę benzinu apipylęs ir padegęs anykštėnas Eugenijus Augulis stojo prieš Panevėžio apygardos teismą. Nuolat prieš moterį ir posūnius smurtavusiam vyrui gresia už grotų praleisti visą likusį gyvenimą. Našlaičiai likę vaikai sako, kad jų netekties neatstos nei teismo bausmė, nei kompensacijos.
 Eugenijus Augulis
Eugenijus Augulis / Kadras iš TV3 Žinių

Po mamos netekties vis dar skausmo prislėgti anykštėnai broliai dabar priversti varstyti teismo duris, kur už mamos nužudymą teisiamas jų patėvis. 49-erių Tado ir Pauliaus Augustinų motina savo namuose tapo kraupaus nusikaltimo auka, kai dėl kažko supykęs girtas sugyventinis apipylė ją benzinu ir padegė.

Gyvu fakelu virtusi moteris apdegė beveik 90 proc. kūno ir netrukus mirė ligoninėje. Broliai neslepia – namuose patėvis ir anksčiau nevengė kumščių, visaip engdavo ne tik mamą, bet ir juos, antradienį pasakojo TV3 Žinios.

Kraupi žmogžudystė Anykščių rajone Gikonių kaime įvyko 2014-ųjų spalį. Girtas it pėdas 59-erių anykštėnas, supykęs ant savo gyvenimo draugės, staiga griebė benzino bakelį ir apliejęs ją gulinčią lovoje padegė.

Teisiamajam gresia nelaisvė iki gyvos galvos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento