Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Tragiška nakties avarija Širvintų rajone: greitkelyje apsivertus automobiliui žuvo jauna moteris

Jauna moteris žuvo naktį iš penktadienio į šeštadienį Širvintų rajone, kai jos nesuvaldytas automobilis nuskriejo nuo kelio ir apvirto. Iki 26 gimtadienio jai buvo likę vos trys savaitės.
Avarija Širvintų rajone
Avarija Širvintų rajone / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Nelaimė apie 4 val. ryto įvyko kelio Vilnius–Ukmergė–Panevėžys 49 km. Slidžiame kelyje automobilio „Rover 420“ nesuvaldė 25 metų moteris, važiavusi nuo Vilniaus.

Mašina nuskriejo nuo kelio, priekiu trenkėsi į šlaitą, pakilo į orą, vertėsi ir nukrito ant tvoros, autostradą saugančią nuo laukinio gyvūnų.

Tuo metu, kai įvyko avarija, smarkiai snigo, kelias buvo labai slidus.

Per avariją moteris iškrito iš salono, apvirtusi mašina ją prispaudė. Vairuotoja žuvo įvykio vietoje. Kai pro šalį važiavę vairuotojai iškvietė medikus, šie jai padėti jau nebegalėjo, moteris buvo mirusi. Iki jos 26 gimtadienio buvo likę vos trys savaitės.

Žuvusios moters kūną iš po automobilio ištraukė Širvintų ugniagesiai gelbėtojai. Jie su specialia įranga turėjo pakelti automobilį ir tik tada galėjo pasiekti kūną.

Šiuo metu spėjama, kad moteris galėjo važiuoti neprisisegusi saugos diržo. Būtent todėl per avariją ji ir galėjo iškristi iš automobilio.

„Diržas galėjo ją išgelbėti“, – įvykio vietoje kalbėdami su 15min.lt žurnalistu svarstė gelbėtojai.

Papildyta sekmadienį. Policijos departamentas sekmadienį papildomai informuoja, kad kovo 2 d. apie 4 val. Širvintų r., kelio Vilnius–Panevėžys 49-ame km, automobilis „Rover 420“, kurį vairavo D.B. (gimusi 1987 m.), nuvažiavo nuo kelio ir apvirto, vairuotoja žuvo.

Širvintų rajono policija dėl įvykio atlieka ikiteisminį tyrimą, pareigūnai toliau aiškinasi nelaimės aplinkybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas