Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienį eismo nelaimėse nukentėjo 13 žmonių

Lapkričio 9 d., trečiadienį, šalies keliuose įvyko 12 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 13 žmonių. Tarp sužeistųjų eismo įvykiuose – 1 nepilnametis. Per praėjusią parą policijos pareigūnai užregistravo 52 techninius eismo įvykius, kurių metu žmonės nebuvo sužeisti, praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba (LKPT).
Policija
Asociatyvi iliustracija / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Apie 13 val., Vilniuje, Universiteto g., nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje buvo partrenkta 19-metė mergina. Ją partrenkęs automobilis iš eismo įvykio vietos išvažiavo, dėl sužalojimų pėsčioji kreipėsi į ligoninę.

13 val. 4 min., Telšiuose, Žemaitės g., 80-metis senjoras, vairuodamas automobilį ,,VW Passat“, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė 11 m. berniuką. Sužeistas nepilnametis gydomas ambulatoriškai.

14 val. 16 min. Kauno r., kelyje Kaunas–Žeimiai–Šėta, 31 m. automobilis „VW Golf“ vairuojamas 31 m. vyro, kliudė ir sužalojo ta pačia kryptimi važiuojamąja dalimi važiavusį 57 m. dviratininką. Dėl patirtos traumos dviratį vairavęs vyras pristatytas į ligoninę.

LKPT primena, kad nuo lapkričio 10 d. draudžiama eksploatuoti motorines transporto priemones su vasarinėmis padangomis. Neįvykdžius reikalavimo pasikeisti padangas į tinkamas važiuoti žiema, panaikinamas techninės apžiūros galiojimas.

Policija prašo vairuotojų atsižvelgti į sudėtingas važiavimo sąlygas, būti atidiems ir laikytis visų saugumo reikalavimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas