Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergėje policininkės sulaikė 8 viešosios tvarkos pažeidėjus, 5 iš jų – nepilnamečiai

Penktadienio vakarą Ukmergės mieste ir rajone viešąją tvarką užtikrino pareigūnės moterys. Buvo vykdoma policinė priemonė „Beglobis“, lankomasi nepilnamečių susibūrimo vietose, socialinės rizikos šeimose.
Ukmergės pareigūnės
Ukmergės pareigūnės / Policijos nuot.
Temos: 2 Ukmergė Policija

Patruliavo šešios Prevencijos poskyrio tyrėjos bei specialistės ir Patrulių būrio patrulė. Prevencinės priemonės metu buvo aplankytos 7 socialinės rizikos šeimos, domėtasi, ar rūpinamasi vaikais, ar nepažeidžiamos jų teisės. Pareigūnės tikrino vairuotojų blaivumą ir jų automobilius, stovinčius prie mokyklų, stadiono, parko. Anot patruliavusių pareigūnių, dauguma buvo nustebę išvydę tik moteris policininkes, tačiau sunkumų neiškilo. Nors ir neblaivūs jaunuoliai elgėsi mandagiai, paklusniai vykdė reikalavimus.

Pareigūnės nustatė 8 pažeidėjus, kurie viešosiose vietose buvo girti arba vartojo alkoholinius gėrimus. Iš nustatytų pažeidėjų tik trys buvo suaugę, likusieji – nepilnamečiai. Visi trys, jau pilnametystės sulaukę jaunuoliai, girtavo miesto parke. Viena septyniolikmetė buvo pastebėta šlitinėjanti prie miesto stadiono, trys nepilnamečiai gėrė Vilniaus g., o dar vienas girtas ėjo namo. Du nepilnamečiai buvo pristatyti tėvams į namus, kitus pareigūnės atsivežė į Policijos komisariatą, kur buvo iškviesti ir tėvai jų parsivežti. Didžiausias girtumas nustatytas penkiolikmečiui, kuris į alkoholio matuoklį pripūtė 2,32 promilės. Kitiems jaunuoliams buvo nustatytas lengvas girtumo laipsnis.

Viešosiose vietose girtavę jaunuoliai arba jų tėvai patraukti administracinėn  atsakomybėn.

Vilniaus aps. VPK Ukmergės r. policijos komisariato informacija.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai