Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergėje profesionaliems vagims nepavyko nugvelbti bankomato (nuotraukos)

Ankstyvą rugsėjo 15-osios rytą Ukmergėje buvo pasikėsinta pagrobti bankomatą, esantį Vilniaus g., prie parduotuvės „Iki“.
Nusikaltimo vietoje
Nusikaltimo vietoje / Policijos nuotr.
Policijos nuotr./Nusikaltimo vietoje
Policijos nuotr./Nusikaltimo vietoje

Kaip informuoja Vilniaus apskrities VPK, apie 4.30 val. saugos tarnyba gavo pavojaus signalą iš parduotuvės „Iki“. Saugos tarnybos ekipažas buvo netoliese ir po minutės apsaugininkai jau sustojo prie parduotuvės.

Apie įvykį buvo informuota policija. Nekilo abejonių, kad vagys ruošėsi pavogti bankomatą.

Nustatyta, kad nupjauti bankomato durų vyriai, šalia rasti akmenys, kurias buvo išdaužti stiklo paketai, kūjis, pjūklas „Still“. Manoma, kad darbavosi vagys profesionalai, o vagystei buvo kruopščiai ruošiamasi.

Vilniaus g., prie tilto ir Antakalnio g., prie 22-ojo namo rasti ištiesti metaliniai lynai, ant kelio primėtyta metalinių „ežių“, skirtų padangoms pradurti. Šios  „apsaugos priemonės“ buvo skirtos sutrukdyti į įvykio vietą operatyviai atvykti policijai ir saugos tarnybai, kurios darbuotojai teigia, jog atvykę prie parduotuvės nei asmenų, nei mašinų nepastebėjo.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas. Tokio tipo vagystę Ukmergėje bandyta įvykdyti pirmą kartą.

Spėjama, kad čia galėjo darbuotis žaibiškas vagystes vykdantys vagys. Teigiama, kad bankomatui pagrobti pakanka geros talkos ir 2 minučių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai