Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergėje sulaikyti smurtautojai atsidūrė už grotų

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnams liepos 6 d. naktį teko aiškintis šeiminę dramą.
Smurtas šeimoje
Smurtas šeimoje / Wordpress.com nuotr.

1 val. 30 min. policijos budėtojai gavo pranešimą, kad Ukmergėje peiliu į nugarą sužalota moteris. Patruliai išskubėjo nurodytu adresu. Paaiškėjo, kad tarp sugyventinių V. J. ir A. K. kilo konfliktas. A. K. pirmiausiai savo sugyventinę įžeidinėjo, mušė, po to dūrė peiliu į nugarą. Naktį į gatvę išbėgusi moteris ieškojo pagalbos. Ji pasibeldė į pirmą namą, kuriame išvydo šviesą. Namo gyventojai iškvietė greitąją pagalbą, apie įvykį buvo pranešta policijai. Nukentėjusioji buvo nuvežta į ligoninę, o policijos patruliai netrukus sulaikė ir jos skriaudėją. A. K. pareigūnai rado namuose miegantį. Jam buvo nustatytas 2,85 prom. girtumas. Liepos 6 d. rajono apylinkės teismas leido suimti A. K. vienam mėnesiui. Vyriškis praeityje jau buvęs teistas.

Liepos 6 d. rajono apylinkės teismas kardomąją priemonę suėmimą skyrė dar vienam smurtautojui. Apie nuo girto sūnaus kenčiančią 81-erių metų A. P.  policijai pranešė kaimynai. Nurodytu adresu apsilankę pareigūnai, rado sumuštą senutę. Nuvežus į ligoninę jai buvo suteikta pagalba. Ant moters veido matėsi daug mušimo žymių. Išsiaiškinta, kad moteris nuolat kenčia nuo smurtaujančio sūnaus, kuris iš jos reikalauja pinigų. Liepos 5 d. pareigūnai sulaikė su motina agresyviai besielgiantį V. P. (g. 1960 m.). Vyriškis buvo visiškai girtas ir net nesugebėjo papūsti į alkotesterį. Smurtaujantį ir motiną terorizuojantį V. P.  teismas leido suimti vienam mėnesiui.

Vilniaus aps. VPK Ukmergės r.  policijos komisariato informacija.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai