Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergėje susidūrus trims automobiliams nukentėjo vaikas

Ketvirtadienį apie 13.30 val., Ukmergėje, ties prekybos centru „Eifelis“, sankryžoje susidūrus trims automobiliams, greitosios pagalbos medikai išsivežė mažametį vaiką.
Avarijos vietoje Ukmergėje
Avarijos vietoje Ukmergėje / vilkmerge.lt nuotr.

Avarija įvyko kelyje Kaunas-Zarasai-Daugpilis, sankryžoje į prekybos centrą „Eifelis“, kur susidūrė automobiliai „Chrysler“, „Toyota“ ir „Opel“.

Kaip vilkmerge.lt pasakojo pagrindiniu keliu važiavusi „Chrysler“ vairuotoja G.Č., ji važiavo iš Ukmergės pusės. Automobilio „Toyota“ vairuotoja į kelią išlindo iš šalutinio žvyrkelio. Nors prie „Stop“ linijos ir stabtelėjo, tačiau, matyt, nepamačiusi pagrindiniu keliu važiuojančio automobilio, pradėjo važiuoti ir užkirto jam kelią.

Nuo smūgio į „Chrysler“ automobilį „Toyota“ atšokusi dar trenkėsi į iš prekybos centro norėjusį išvažiuoti vyriškio vairuojamą „Opel“.

„Toyota“ automobilyje buvo du mažamečiai vaikai. Vienam iš jų, 5 metų mergaitei, prireikė medikų pagalbos. Ją skubiai išsivežė greitosios pagalbos medikai. Vėliau mergaitė išvežta į Vilnių, įtariant skruostikaulio lūžį.

Automobilyje „Opel“ be vairuotojo dar važiavo nėščia moteris ir vaikas, tačiau šis automobilis po avarijos nukentėjo nestipriai ir medikų pagalbos niekam neprireikė.

Visi vairuotojai buvo blaivūs.

Bemaž tuo pačiu metu, tik pusvalandžiu vėliau, apie 14 val., kita avarija įvyko Vaitkuškio kalno papėdėje. Krovininis automobilis trenkėsi į „Volkswagen Golf“ galą. Pirminiais duomenimis eismo įvykio metu niekas rimtai nenukentėjo.

Nelaimės aplinkybes tiria policijos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento