Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergėje „Volvo“ partrenkė vyrą ir nuvažiavo, sužalotas pėsčiasis spėjo įsidėmėti mašinos numerį, automobilio vairuotojas buvo sulaikytas

Pirmadienį Ukmergėje automobilis „Volvo“ partrenkė pėsčiąjį ir iš avarijos vietos nuvažiavo. Sužalotas vyras spėjo įsidėmėti mašinos numerį, tad policija automobilio vairuotoją netrukus sulaikė.
Greitoji pagalba, policija
Greitoji pagalba / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Avarija Vytauto g. įvyko apie 11.11 val. Į Ukmergės policiją paskambinęs A.P. (gim. 1952 m.) pranešė, kad jį, einantį per gatvę pėsčiųjų perėjoje, partrenkė automobilis „Volvo“. Vyriškis teigė, kad automobilis iš avarijos vietos nuvažiavo, tačiau jis spėjo įsidėmėti mašinos valstybinius numerius.

Skambinęs vyras sakė, kad per avariją jam galėjo lūžti rankos kaulas.

Greitosios pagalbos medikai partrenktą vyrą, uždėję rankos įtvarą, nuvežė į Ukmergės ligoninę. Vėliau paaiškėjo, kad vyriškiui lūžęs stipinkaulis. Jis išvežtas į Kauno klinikas.

Tuo tarpu policijos patruliai, žinodami iš avarijos vietos pasišalinusio automobilio numerius, bėglį netrukus surado. Automobilis „Volvo S80“ stovėjo viename iš V.Kudirkos g. kiemų.

Automobilio vairuotojas P.D. (gim. 1949 m.) buvo sulaikytas. Jis apklausiamas policijoje. Ar vyriškis buvo išgėręs, kol kas nežinoma.

Dėl įvykio Ukmergės policija pradėjo tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento