Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Utenoje – veiksmo filmo vertos gaudynės: girtas vairuotojas nuo policijos bėgo beveik 20 kilometrų

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį, 1.05 val. Utenos gatvėmis ir rajono keliais vyko dramatiškos girto vairuotojo gaudynės. Jis sustabdytas už beveik 20 kilometrų.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Pirmadienį Utenos policija pranešė, kad naktį Utenoje, Pušynėlio gatvėje stabdant patikrinimui automobilį „Opel Astra“ šio vairuotojas nepakluso reikalavimui sustoti ir ėmė sprukti. Gaudynės iš pradžių vyko Utenos miesto gatvėmis.

Galiausiai bėglys nusprendė sprukti iš miesto ir pasuko rajono link. Policijos pareigūnai vairuotojo iš akių nepaleido ir galiausiai, už beveik 20 kilometrų, Sirvydžių kaime transporto priemonė buvo sustabdyta.

Paaiškėjo, kad automobilį vairavo neblaivus vyras, gimęs 1987 m. Jam nustatytas 2,02 promilės girtumas. Maža to, asmuo neturėjo ir teisės vairuoti transporto priemonę.

„Automobilį stabdė vienas policijos ekipažas, o šiam nesustojus prie persekiojimo prisijungė ir dar vienas ekipažas. Automobilis buvo sustabdytas ant kelio, vairuotojas eismo įvykio nesukėlė“, – sakė Utenos AVPK atstovė Asta Šuminienė.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vairuotojo laukia baudžiamoji byla, o transporto priemonė išvežta į policijos sulaikytų automobilių saugojimo aikštelę. „Opel“ veikiausiai bus konfiskuotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas