Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užbaliai – ne Amerika: jaunas BMW ekipažas dėl marihuanos aiškinasi teisėsaugai

Kazlų Rūdos savivaldybėje tikriausiai su narkotinėmis medžiagomis įkliuvę jaunuoliai gali turėti rimtų nemalonumų su policija ir net teisme – mūsų šalyje kvaišalai draudžiami, skirtingai nei Jungtinėse Valstijose, kur požiūris konkrečiai į marihuaną tam tikrais atvejais būna liberalesnis.
Rasti narkotikai
Asociatyvi iliustracija: BMW, marihuana / Kadras iš filmuotos medžiagos

Rugpjūčio 23 d. apie 21.39 val. Kazlų Rūdos sav., Užbalių k. buvo sustabdytas automobilis BMW, kurį vairavo vyras (g. 2001 m.), kartu važiavo dvi moterys (g. 2002 m. ir g. 2002 m.). Apžiūros metu, automobilio viduje, buvo rasta piniginė, kurioje pastebėti du sulankstyti popieriaus lapai su galimai narkotine medžiaga (marihuana).

Kaip antradienį praneša Marijampolės apskrities policija, pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR Baudžiamojo kodekso 259 str., kuriame numatoma griežta atsakomybė. Skirtingai nei tam tikrai atvejais už Atlanto, kur rūpesčiai kitokie – pavyzdžiui, viena ryškiausių NBA žvaigždžių „Brooklyn Nets“ puolėjas Kevinas Durantas neseniai pasuko į kanapių verslą ir pareiškė sieksiąs, kad kanapių, marihuanos vartojimas būtų destigmatizuotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas