Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užsidegus garažui Kaune, nukentėjo jaunas vyras: bandė gelbėti remontuojamą BMW

Vėlyvą trečiadienio vakarą Kauno Debesylų take kilo gaisras – užsiliepsnojo garažas. Vėliau ugnis persimetė ir į gyvenamąjį namą. Nukentėjo vyras, bandęs gelbėti garaže likusį remontuojamą BMW.
Gaisro vietoje
Gaisras garaže/ Asociatyvi nuotr. / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Trečiadienį 22.12 val. Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba gavo pranešimą, kad dega automobilis. Vykstant į įvykio vietą gauta papildomos informacijos, jog automobilis dega garaže, iškilęs pavojus gyvenamajam namui.

Atvykus ugniagesiams į vietą, 7x4 m dydžio, mūrinis, skarda dengtu stogu garažas degė atvira liepsna, taip pat degė ir vieno aukšto mūrinio gyvenamojo namo stogas (konstrukcijos medinės, apšiltintos putplasčiu, dengtas skarda) ir jo konstrukcijos.

Iš namo ugniagesiai gelbėtojai išvedė du asmenis. Gaisro metu nukentėjo trisdešimtmetis Dž.M., kuris, mėgindamas gesinti garaže degantį automobilį, apdegė rankų išorines puses. Pagalbą medikai jam suteikė vietoje, į gydymo įstaigą vykti asmuo atsisakė.

Gaisro metu sudegė garaže stovėjęs remontuojamas BMW, išdegė garažo vidus ir jame buvę namų apyvokos daiktai, nudegė pastato stogas. Taip pat apdegė gyvenamojo namo, prie kurio priblokuotas garažas, apie 20 kvadr. m. apšiltinimo medžiagos, nuardyta 70 kvadr. m. stogo dangos ir konstrukcijų.

Namo vidus sulietas vandeniu. Turtas yra draustas.

Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento