Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vairuotojo pažymėjimo neturinti moteris nulėkė nuo kelio: sunkiai sužeistas kūdikis neišgyveno

Šalia Alytaus ketvirtadienį nuo kelio nulėkus mersedesui nukentėjo keturi žmonės, vienas iš jų – šiemet gimęs berniukas. Vakare paaiškėjo, kad kūdikis neišgyveno, praneša alytausgidas.lt.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Alytausgidas.lt nuotr.

Nelaimė įvyko ketvirtadienį apie 11 valandą, kelyje Alytus – Pivašiūnai. C klasės „Mercedes – Benz” markės automobilį vairavo 24 metų moteris, kuri neturėjo vairuotojo pažymėjimo. Kartu važiavo metais vyresnė moteris ir jos šiemet gimęs berniukas, bei dvidešimt devynerių metų keleivė.

Netoli viaduko mašiną sumėtė ir ji nuvažiavo į pakelės griovį. Į Alytaus apskrities S.Kudirkos ligoninę dėl sužalojimų paguldytas mažametis.

Vairuotojai ir kartu važiavusioms keleivėms nustatyti daugybiniai sužalojimai. Paaiškėjo, kad už „Mercedes-Benz” vairavo sėdo vairuotojo pažymėjimo neturinti moteris (gim. 1999 m.). Ji pareigūnams aiškino, kad dėl kelio nelygumų mašina pašoko ir praradusi sukibimą nulėkė nuo kelio.

VIDEO: Vairuotojo pažymėjimo neturinti moteris sukėlė eismo nelaimę

Nelaimės priežastis aiškinasi Alytaus policijos pareigūnai. Kadangi autoįvykio metu nukentėjo žmonės, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Alytaus policijos atstovė Kristina Janulevičienė ketvirtadienio vakarą aslytausgidas.lt portalą informavo, kad avarijos metu sužalotas vaikas mirė Kauno klinikose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas