Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaizdo kamera Vilniaus pakraštyje užfiksavo motorolerio vairuotojos klaidą: bandydama apvažiuoti keturis susidūrusius automobilius ji nuvirto lygioje vietoje

Ankstų ketvirtadienio rytą bandydama apvažiuoti keturis susidūrusius automobilius klaidą padarė motorolerio vairuotoja. Neišlaikiusi pusiausvyros vairuotoja krito ant asfalto. Šią situaciją užfiksavo vaizdo kamera.
Motorolerio vairuotojos klaida
Motorolerio vairuotojos klaida / 15min.lt nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Incidentas įvyko apie 7.37 val. Molėtų pl., važiuojant miesto centro link, iš karto už sankryžos su Skersinės g. Šioje vietoje apie 7.29 val. susidūrė net keturi automobiliai – BMW, „Opel“, „Škoda“ ir „Volkswagen“.

Policijos duomenimis, visų pirma susidūrė BMW ir „Opel“. Ir iš karto toje pačioje vietoje automobilis „Volkswagen“ dar stuktelėjo automobiliui „Škoda“.

Žmonės per incidentą nenukentėjo, vairuotojai iškvietė policiją ir įvykio vietoje pradėjo laukti pareigūnų.

Susidūrę automobiliai užėmė abi eismo juostas, tad įvykio vietoje susidarė nedidelė transporto grūstis, avariją kiti vairuotojai turėjo apvažiuoti kirsdami dvigubą ištisinę kelio ženklinimo liniją ir išvažiuodami į priešingos krypties eismo juostą.

Motorolerio vairuotojos klaidą vaizdo kamera užfiksavo kaip tik tuo metu, kai ji bandė persirikiuoti iš pirmos eismo juostos į antrą. Bandydama apvažiuoti į avariją patekusį automobilį „Volkswagen“, vairuotoja sustojo ir staiga neišlaikiusi pusiausvyros krito ant šono.

Moteris nesusižeidė, panašu, kad jos motoroleris irgi liko sveikas. Vairuotoja jį pakėlė, užsėdo ant jo ir antru bandymu sėkmingai apvažiavo avarijos vietą.

Vaizdo medžiagą, kurioje užfiksuota motorolerio vairuotojos klaida ir keturių automobilių susidūrimas, galite peržiūrėti žemiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?