Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilkaviškio rajone demaskuota nelegali alkoholio ir tabako parduotuvė

Vilkaviškio rajono policija, padedama visuomenės, demaskavo pogrindinę alkoholio ir tabako parduotuvę.
Pareigūnų radiniai pogrindinėje parduotuvėje
Pareigūnų radiniai pogrindinėje parduotuvėje / Vilkaviškio policijos nuotr.

Vilkaviškio rajono PK Prevencijos poskyrio pareigūnai, vykdydami prevencinę priemonę „Nelegalus alkoholis“, glaudžiai bendradarbiauja ir su rajone susikūrusiomis saugios kaimynystės grupėmis. Viena iš jų – Pilviškių miestelio saugios kaimynystės grupė, prisijungusi prie prevencinės priemonės „Nelegalus alkoholis“, aktyviai kovoja su miestelio negatyviais reiškiniais, o būtent su nelegalia alkoholio prekyba bei vartojimu tarp jaunimo.

Vilkaviškio policija informuoja, kad Prevencijos poskyrio pareigūnai gautą informaciją operatyviai patikrino ir nustatė, kad Pilviškių miestelio centre, nuosavo namo patalpose esančiame sandėliuke, vietos gyventojas E.V. atidaręs nelegalią alkoholio ir tabako parduotuvę. Atvykusiems pareigūnams teko „stoti į eilę“, nes dėl klientų gausumo iš karto pakalbinti „parduotuvės savininko“ nebuvo galimybės.

Sandėliuko lentynose rasta tvarkingai išdėliotas platus alkoholio ir tabako gaminių asortimentas, paruoštas „kasos aparatas“ – dėžutė su skyreliuose surūšiuotomis metalinėmis monetomis. Iš nelegalios parduotuvės paimta 78 buteliai įvairių rūšių alkoholinių gėrimų bei 183 vienetai skirtingų pavadinimų cigarečių pakelių.

Dėl šio pažeidimo pradėta administracinio teisės pažeidimo byla pagal LR ATPK 173 str. 1 d. dėl neteisėto vertimosi komercine, ūkine veikla. Už šios rūšies pažeidimą numatyta administracinė nuobauda – nuo vieno tūkstančio iki trijų tūkstančių litų, be to, konfiskuojama produkcija, įrankiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas