Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilkaviškio rajone sūnus nudūrė tėvą, Kaune ir Vilniaus rajone peiliu sužaloti dar du asmenys

Vikalviškio rajono, Būdviečių kaime – mirtini pasibaigęs tėvo ir sūnaus konfliktas. Įtariama, kad 53-ejų tėvą dūriu į krūtinę nužudė nuo alkoholio apsvaigęs jo 29-erių sūnus.
Smurtas
Smurtas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Policijos departamento duomenimis, nelaimė įvyko penktadienį. Liepos 10-ąją, apie 20 val. Būdviečių kaime, namuose, su durtine žaizda krūtinėje rastas 53-ejų metų vyro kūnas. Įtariamasis neblaivus (3,39 prom. alkoholio) 29-erių metų sūnus uždarytas į areštinę.

Tuo metu Vilniaus rajono policijos pareigūnai ieško 25-erių vyro, kuris įtariamas liepos 10-osios vakarą Rastinėnų kaime sužeidęs 23-ejų vyrą.

Pareigūnų teigimu, konfliktas įvyko apie 18 val. privataus namo kieme. Jo metu peiliu į krūtinės ląstą ir buvo sužalotas vietos gyventojas.

Tiesa, nuvežtas į ligoninę jaunuolis ten neužsibuvo – suteikus būtinąją medicinos pagalbą tolimesnio gydymo jis atsisakė ir iš ligoninės išvyko.

Panašus įvykis tą patį vakarą užfiksuotas ir Kaune, K.Baršausko gatvėje esančiame daugiabutyje. Viename iš jo butų apie 23 val. vyriškis peiliu sužalojo 36-erių metų moterį, kuri dėl durtinės žaizdos kirkšnyje paguldyta į ligoninę. 30-metis įtariamasis uždarytas į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas