Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilkiko slėptuvėse – 100 tūkstančių litų vertės cigarečių kontrabanda

Vilniaus teritorinės muitinės pareigūnai Raigardo kelio poste sulaikė beveik 100 tūkst. litų vertės cigarečių kontrabandą.
Cigaretės
Cigaretės / Muitinės kriminalinės tarnybos nuotr.
Muitinės kriminalinės tarnybos nuotr./Cigarečių slėptuvė
Muitinės kriminalinės tarnybos nuotr./Cigarečių slėptuvė

Šeštadienį vakare A.D., grįždamas iš Baltarusijos Respublikos su gabenama pjauta beržo mediena, muitinės pareigūnams deklaravo, kad ribojamų ar draudžiamų prekių neveža.

Vilniaus teritorinės muitinės pareigūnai piliečiu nepatikėjo ir atliko detalų transporto priemonės patikrinimą. Patikrinimo metu vilkiko kabinoje, specialiai įrengtose, suvirintose slėptuvėse galinėje kabinos dalyje ir lubose rasta 12 tūkst. 430 vienetų pakelių cigarečių, paženklintų Baltarusijos Respublikos banderolėmis.

Muitinės kriminalinė tarnyba praneša, kad buvo sulaikyta daugiau kaip 12 tūkst. vienetų pakelių kontrabandinių cigarečių, kurių vertė beveik 100 tūkst. litų ir automobilis su priekaba ir gabenamas krovinys – pjauta beržo mediena (vertė – 4 tūkst. 694 litų).

Krovininio vilkiko vairuotojas buvo sulaikytas 2 paroms. Muitinės kriminalinės tarnybos Kauno skyriuje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kontrabandos ir pasikėsinimo neteisėtai gabenti akcizais apmokestinamas prekes Lietuvos Respublikos teritorijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas