Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 14 /10:41

Abejonė dėl jauno vairuotojo sveikatos: Vilniaus centre VW staiga bloškėsi į akmenų sieną

Trečiadienio rytą eismą Vilniaus centre kiek sujaukė „VW Passat“ vairuotojas, kuris Pylimo gatvėje bloškėsi į akmeninę sienelę. Tiesa, po eismo įvykio transporto priemonė užtvėrė ne važiuojamąją dalį, o pėsčiųjų šaligatvį. Laimė, kaip tik tą akimirką žmonių ten nebuvo. 29 metų vairuotojui prireikė medikų pagalbos, tikriausiai dėl jo sveikatos sutrikimo ir įvyko avarija.
Vilniaus centre VW rėžėsi į akmeninę sieną
Vilniaus centre VW rėžėsi į akmeninę sieną / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Keistokas eismo incidentas sostinės centre, ties Centro poliklinika, fiksuotas trečiadienį rytą. Apie 7.30 val. „VW Passat“, kuris su jokia kita transporto priemone nesusidūrė, užšoko ant šaligatvio ir bloškėsi į atraminę iš akmenų sumūrytą sienelę.

Medikai jau spėjo patikrinti VW vairuotojo blaivumą, fiksuotas 0,00 prom. rodmuo.

Svarstoma, kad jaunam vairuotojui (gim. 1994 m.) galėjo sutrikti sveikata. „Greitoji medicinos pagalba dėl sveikatos sutrikimo išvežė nukentėjusįjį į Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę“, – informavo Vilniaus apskrities policijos Komunikacijos poskyrio specialistė Loreta Kairienė.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Edita Zdanevičienė BNS sakė, kad vairuotojas nebuvo prispaustas, jam buvo uždėtas kaklo įtvaras, ugniagesiai gelbėtojai įkėlė žmogų į medikų mikroautobusą.

Policijos žiniomis, medikai jau spėjo patikrinti VW vairuotojo blaivumą, fiksuotas 0,00 prom. rodmuo.

Tikslių avarijos priežasčių bei aplinkybių tyrimo ėmėsi sostinės policijos pareigūnai. Preliminariai yra pradėta administracinio nusižengimo teisena dėl galimo KET pažeidimo.

Per įvykį buvo apgadinti metaliniai vartai, tačiau netrukus po avarijos pareigūnams dar nebuvo pavykę susisiekti su pastato administratoriumi. Tuo metu atraminė sienelė priklauso poliklinikai, jos atstovas buvo atėjęs apžiūrėti avarijos padarinių ir pareiškė, kad bent kol kas jokių pretenzijų dėl avarijos atsakingam asmeniui neturi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas