Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus policija medžiojo prostitutes: įkliuvo penkios merginos ir vienas vyras

Trečiadienį ir ketvirtadienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Ekologijos ir teisės pažeidimų skyriaus pareigūnai didesnį dėmesį skyrė interneto pažinčių svetainių turinio tikrinimui. Pareigūnams įkliuvo penkios merginos ir vienas vyras.
Policijos laimikis
Policijos laimikis / Vilniaus policijos nuotr.
Vilniaus policijos nuotr./Policijos laimikis
Vilniaus policijos nuotr./Policijos laimikis

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, buvo pastebėtos kelios merginų paskelbtos anketos, kuriose nurodyta, kad, pavyzdžiui, mergina priimtų finansinę paramą,  kad ji ieško vyro, moters ar kelių asmenų grupiniam seksui. Buvo siūlomos ir erotinio masažo paslaugos, siūlomasi bendrauti su pasiturinčiais vyrais už materialinį atlygį. Viena  mergina valandos trukmės susitikimą su ja įkainojo 600 litų,  nurodydama, kad  „seksą  atlieka be tabu“.

Iš viso priemonės metu nustatytos penkios prostitucijos paslaugas siūliusios merginos – visos jos skelbėsi interneto pažinčių svetainėse.

Dvi merginos už prostituciją įkliuvo pirmą kartą, todėl, remiantis įstatymais, joms buvo surašyti administraciniai nurodymai sumokėti pusę sankcijoje numatytos minimalios baudos t.y. pažeidėjoms buvo skirta sumokėti baudas po 150 litų.

Kitų trijų merginų bylos bus pateiktos apylinkės teismams pagal teritorinę priklausomybę, kadangi šio pobūdžio teisės pažeidimą jos jau yra padariusios jau antrą kartą per metus – už tai gresia bauda nuo 500 iki 1 000 litų arba administracinis areštas iki 30 parų.

Pareigūnams įkliuvo vyras, internete siūlęs intymias paslaugas vyrams. Skelbime buvo parašyta „V+V susitinkam, plotas yra, už paramą“. Klientais apsimetę policininkai sutarė, kad atvyks dviese. Už dviejų klientų aptarnavimą 26 metų vyras pageidavo gauti 200 litų.

Vyrui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas. Vyras policijai įkliuvo pirmą kartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento