Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus policija sumedžiojo seksualines paslaugas už pinigus teikiančią porelę – 27 metų vaikiną bei 25 metų merginą

Vilniaus policija vėl išsirengusi į prostitučių medžioklę, šį kartą sučiupo seksualines paslaugas už pinigus teikiančią porelę - vaikiną ir merginą. Kartu su jais pareigūnams įkliuvo ir penkios prostitutės.
Meilė už pinigus
Meilė už pinigus / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, penktadienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Ekologijos ir teisės pažeidimų prevencijos skyriaus pareigūnai, tyrinėję interneto svetainių ir laikraščių pažinčių skyrių skelbimus, nustatė septynis vertimosi prostitucija atvejus.

Be penkių merginų, skelbusių, kad „pamalonintų“ dosnius vyrus už materialinį atlygį, panašias paslaugas siūlė ir porelė – vaikinas (gim. 1985 m.) ir mergina (gimusi 1987 m.).

Vienos intymias paslaugas teikusios merginos byla bus pateikta apylinkės teismui, nes tokio pobūdžio teisės pažeidimą ji padarė jau antrą kartą per metus – už tai jai gresia bauda nuo 500 iki 1 tūkst. litų arba administracinis areštas iki 30 parų.

Likusios keturios merginos ir vaikinas įkliuvo pirmą kartą, todėl, remiantis įstatymais, buvo surašyti administraciniai nurodymai sumokėti pusę sankcijoje numatytos minimalios baudos – t.y. po 150 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento