Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus rajone po susidūrimo su savivarčiu užsiliepsnojo „Mazda“, nukentėjo du VSAT pareigūnai

Pirmadienio rytą Vilniaus rajone, Minsko plente ties Rukainių kaimu susidūrė dvi transporto priemonės. Viena jų po avarijos užsiliepsnojo. Nukentėjo du žmonės – į darbą vykę Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai.
Avarijos vietoje
Avarija (asociatyvi nuotr.) / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Pirminiais duomenimis, įvykio metu susidūrė MAN sunkvežimis ir lengvasis automobilis „Mazda“.

Po susidūrimo su sunkiasvore transporto priemone „Mazda“ užsiliepsnojo, tad į avarijos vietą atskubėjo ir ugniagesiai. Jie sutramdė liepsnas.

„8.30 val. ugniagesiai gavo pranešimą, kad po eismo įvykio užsidegė automobilis. Atvykus ugniagesiams iš automobilio veržėsi dūmai. Pagal pirminę informaciją išdegė variklio skyrius. Buvo pasitelktos dvi automobilinės cisternos. Gaisras užgesintas 8.47 val.“, – sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Edita Zdanevičienė.

Valstybės sienos apsaugos tarnybos atstovas Giedrius Mišutis patvirtino, kad „Mazda“ automobiliu vyko du VSAT pareigūnai. Abu jie per avariją buvo sužeisti ir pristatyti į ligoninę.

„Du pareigūnai išvežti į ligoninę. Negaliu pasakyti, kokio rimtumo traumas jie patyrė. Pareigūnai asmeniniu automobiliu vyko į darbą Kenos pasienio užkardoje“, – teigė G.Mišutis.

Kiek vėliau G.Mišutis patikslino, kad pareigūnas jau išleistas gydytis ambulatoriškai, o pareigūnė paguldyta stebėjimui, tačiau jos gyvybei pavojus negresia.

Avarijos aplinkybes aiškinasi policijos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai