Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 05 24 /18:04

Vilniuje nuvirtęs kranas prispaudė žmogų: sudėtinga gelbėjimo operacija

Šiandien 15.46 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje, Eugenijos Šimkūnaitės gatvėje (Lazdynų sen.) esančioje aikštelėje apvirtęs automobilinis kranas prispaudė vyro kojas. Gelbėjimo operacija sudėtinga, ji užsitęsė porą valandų.

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, pranešė BPC.

Informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Edita Zdanevičienė BNS sakė, kad krano kabinoje buvo prispaustas jo operatorius.

Pirminiais duomenimis, vyrui prispaustos kojos. Gelbėtojams teko ilgai dirbti įvykio vietoje, kad galėtų išvaduoti nukentėjusįjį bei perduoti jį medikams.

17.25 val. įvykio vietoje dirbantis 15min fotoreporteris Žygimantas Gedvila pranešė, kad į teritoriją atvyko kitas kranas, kuriuo bus mėginama kelti nuvirtusią techniką ir pagaliau išlaisvinti kranininką. Vyras, kaip teigiama, sąmonės nėra praradęs.

Iki 18 val. gelbėjimo operacija, užsitęsusi apie 2 valandas, jau buvo baigta. Sužeistas krano operatorius greitosios automobiliu išvežtas į ligoninę. Aplinkybės dar tik pradedamos tirti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas