Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniuje pasipylė statybinių įrankių vagystės: šluoja viską, kas palikta be priežiūros

Vilniuje per vieną parą užfiksuota net keletas vagysčių, kurių metu buvo pavogti statybiniai įrankiai. Nuostoliai siekia tūkstančius eurų.
Statybos įrankiai
Statybos įrankiai / Klaipėdos VPK nuotr.

Kovo 27 d. apie 6 val 40 min. Vilniuje, Erfurto g., pastebėta, kad iš automobilio „VW Transporter“, išdaužius galinį stiklą, pavogta įvairūs statybiniai įrankiai. Nuostolis – 3 570 eurų.

Kovo 27 d. apie 7 val. Vilniuje, Žėručio g., pastebėta, kad iš automobilio „Ford Transit Custom“, išdaužius durelių lango stiklą, pavogta įvairūs statybiniai įrankiai. Nuostolis – apie 1 800 eurų.

Kovo 27 d. apie 8 val. Vilniuje, Vilkpėdės g., pastebėta, kad iš krovininio automobilio „Peugeot Boxer“ pavogta suvirinimo generatorius „Sincro EW-DC“, vibrokoja LT6000, kiti įvairūs statybiniai įrankiai. Nuostolis – 6 420 eurų.

Kovo 27 d. apie 8 val. 38 min. Vilniuje, Savanorių pr., iš įrenginėjamų patalpų, išlaužus šarvo duris, pavogta įvairūs statybiniai įrankiai. Nuostolis – 3 620 eurų.

Kovo 27 d. apie 12 val. 50 min. Trakų r., Rūdiškių sen., Šklėrių k., pastebėta, kad pavogta pastolių dalys. Nuostolis – 1 120,30 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas