Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniuje su „Mercedes“ susidūrė ir virto į ligoninę skubėjęs GMP automobilis: sužeisti trys žmonės

Ankstų antradienio rytą Vilniuje, greta Gariūnų, įvyko eismo įvykis. Jo metu susidūrė GMP automobilis ir „Mercedes“. Avarijos metu nukentėjo trys žmonės.
Ankstų antradienio rytą prie „Gariūnų“ įvyko avarija
Ankstų antradienio rytą prie Gariūnų įvyko avarija / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pranešimas apie eismo įvykį gautas ankstyvą rytą, 5.27 val. Pranešta, kad sankryžoje susidūrė du automobiliai. Vienas jų – greitosios medicinos pagalbos automobilis, jis po susidūrimo virto ant šono. Į įvykio vietą buvo išsiųstos visos specialiosios tarnybos.

Atvykus pareigūnams paaiškėjo, kad GMP automobilis vyko į ligoninę su pacientu. Pirminiais duomenimis, jame buvo įjungti įspėjamieji garso ir šviesos signalai. GMP automobilis sankryžą kirto degant raudonam šviesoforo signalui ir čia susidūrė su „Mercedes“.

Per avariją nukentėjo GMP brigada – 1964-aisiais metais gimęs vairuotojas ir 1972-aisiais metais gimusi paramedikė. Taip pat į kitą GMP automobilį perkeltas ir gabentas pacientas, jis irgi patyrė sužeidimų.

1969-aisiais metais gimęs „Mercedes“ vairuotojas per avariją rimčiau nenukentėjo. Abiejų transporto priemonių vairuotojai buvo blaivūs. Dėl įvykio sankryžoje kurį laiką buvo sutrikęs eismas, gelbėtojams teko nuo kelio dangos valyti nuolaužas ir išsiliejusius techninius skysčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas