Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 24 /13:25

„CityBee“ apie nepilnamečio pagrobtą automobilį: policija operatyviai sustabdė, situacija – netipinė

Vilniuje sekmadienį sustabdytas vogtą automobilių dalijimosi įmonės „CityBee“ mašiną vairavęs nepilnametis, pranešė Policijos departamentas. Be rezervacijos užvesto automobilio paėmimą „CityBee“ atstovai pavadino nekasdiene situacija.
„Citybee“
Asociatyvi iliustracija: „Citybee“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Anot jo, apie 22.30 val. Vilniuje, Žvejų gatvėje, sustabdytas bendrovės „CityBee“ automobilis „Jeep“, kurį vairavo nepilnametis, gimęs 2006 metais.

Nustatyta, kad automobilis tą pačią dieną, apie 21.59 val., galimai pritaikius raktą, buvo pavogtas Vilniuje, Pelesos gatvėje.

Kompanijos „CityBee“ komunikacijos vadovė Baltijos šalims Justina Matuliauskienė 15min pranešė, kad įmonė, kaip visuomet tokiais atvejais, ir šįkart bendradarbiauja su policija ir stengiasi suteikti pareigūnams visą reikalingą informaciją.

„Patvirtiname, kad 2023 m. liepos 23 d. vėlų vakarą „CityBee“ automobilis buvo užvestas be rezervacijos. Kadangi mūsų paslaugų saugumą užtikrinančios sistemos automatizuotos, budintys kolegos iš karto gavo įspėjimą ir informavo policiją apie galimą automobilio vagystę. Policija, bendradarbiaudama su mūsų kolegomis, operatyviai sustabdė automobilį“, – komentavo J.Matuliauskienė.

„CityBee“ atstovė pridūrė, kad išvakarėse susiklosčiusi situacija – netipinė. „Todėl šiuo metu aiškinamės visas detales, plačiau pakomentuoti aplinkybių negalime“, – sakė ji.

Įtariamasis po sulaikymo buvo pristatytas į policijos komisariatą. Dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas