Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 01 20 /16:48

Sudėtingos eismo sąlygos Vilniaus regione: Trakų rajone nuo kelio nulėkė miškavežis

Dėl snygio ir provėžotų kelių ketvirtadienio rytą Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas sulaukė keliasdešimties pranešimų apie palyginti nedideles avarijas, kurių metų žmonės nesužaloti. Popietę nuo kelio Trakų rajone nulėkė ir apsivertė miškavežis.
Dėl iškritusio sniego pablogėjusios eismo sąlygos Vilniuje
Eismas Vilniuje / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Dėl sudėtingų eismo sąlygų sostinėje ir apylinkėse užfiksuota keliasdešimt avarijų.

Pranešimai pareigūnams pasipylė nuo 6 val. ryto, žmonės nenukentėjo.

Kaip BNS sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Julija Samorokovskaja, įvykių būta įvairių – nuo autobusų susidūrimo iki smūgių į medžius.

„Vilniuje, Kalvarijų gatvėje ryte susidūrė du autobusai, bet džiugi žinia, kad niekas nenukentėjo. Vakariniame aplinkkelyje 8.41 val. susidūrė trys automobiliai, o kelyje Vilnius–Panevėžys nuo kelio nuvažiavo „Ford“ automobilis“, – vardijo atstovė.

Policija sulaukė pranešimų apie automobilius, atsitrenkusius į kelio ženklus, šaligatvio bortelius, kelio atitvarus, medžius.

Naujojoje Vilniuje „Opel Astra“ atsitrenkė ir nulaužė medį.

9.48 val. Žirmūnuose automobilis susidūrė su troleibusu. Talino gatvėje nuo kelio nuslydo automobilis, o Nemenčinėje dėl slidžios kelio dangos mašina atsidūrė griovyje.

Apie 10.16 val. gautas pranešimas, kad Naujojoje Vilniuje „Opel Astra“ atsitrenkė ir nulaužė medį.

Nors snygis kai kuriose vietovėse iki vidurdienio aprimo, pranešimų policija vis dar gauna. Anot atstovės, nors eismo sąlygos nuvalius kelius gerėja, tačiau greičiausiai išliks sudėtingos, nes popietę vėl pranešami krituliai. Oro ir eismo prognozės pasitvirtino: popietę nuo kelio Trakų rajone nulėkė ir apsivertė miškavežis.

Avarijų užfiksuota ir popietę. Švenčionių rajone po vidurdienio nuo kelio nuslydo „Volvo“. Apie 14.43 val. Semeliškių miestelyje į tvorą įvažiavo „Subaru“.

Dėl slidaus kelio apie 14.53 Ozo-Ukmergės gatvių sankirtoje susidūrė du automobiliai. 15.16 val. Naujasodyje dėl slidžios kelio dangos „Opel“ susidūrė su traktoriumi.

Po 15 val. Aukštadvaryje, Trakų rajone, nuo kelio nuvažiavo ir apsivertė miškavežis. Vairuotojas medikų pagalbos atsisakė.

Apie 15.58 val. ties Švitrigailos ir Geležinkelio gatvių sankirta „Infiniti“ nuslydo nuo kelio ir apgadino tvorą.

Pasak J.Samorokovskajos, dėl slidaus kelio įvykusiose avarijose iki pavakarės nukentėjusiųjų neužfiksuota.

Nors snygis kai kuriose vietovėse jau aprimo, pranešimų policija vis dar gauna. Anot atstovės, nors eismo sąlygos nuvalius kelius gerėja, tačiau išlieka sudėtingos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas