Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lietuviai Vengrijoje pateko į kraupią avariją – į saloną įskriejo elnias, atsimušęs nuo kito automobilio

Penktadienį apie 23 val. vietos laiku Vengrijoje, netoli Kisunjomo kaimo automobilis, kuriuo keliavo lietuvių šeima, patyrė avariją – susidūrė su elniu, atsimušusiu nuo kitos transporto priemonės. Automobilį vairavęs lietuvis per avariją patyrė sunkius veido sužalojimus. Jo žmona ir mažamečiai vaikai – 7 metų dukra ir 12 metų sūnus – taip pat patyrė sužalojimų, bet jų būklė nėra sunki, skelbia portalas 112press.hu.
Lietuvių šeima Vengrijoje susidūrė su elniu
Lietuvių šeima Vengrijoje susidūrė su elniu / 112press.hu nuotr.

Kaip skelbia portalas 112press.hu, gyvūną partrenkė kita, ne lietuvių vairuojama transporto priemonė, o už BMW vairo sėdėjęs lietuvis tėvas neturėjo galimybės išvengti avarijos. Pirmasis gyvūną partrenkęs vairuotojas pasišalino, jo ieško policija.

Anot 112press.hu, incidento eiga buvo tokia: keturių asmenų lietuvių šeima iš dviejų savaičių atostogų Kroatijoje vyko namo į Lietuvą. Lietuvių automobiliui važiuojant greitkeliu Vengrijoje, iš priešingos pusės važiavo nežinomos markės automobilis su vengriškais registracijos numeriais ir partrenkė priešais jį bėgusį elnią.

VIDEO: Lietuviai Vengrijoje susidūrė su elniu

Elnias pakilo į orą ir atsitrenkė į atostogaujančios lietuvių šeimos automobilio priekinį stiklą, jį išdauždamas. Elnias įskrido tarp vairuotojo ir šalia jo sėdėjusios žmonos, o tada trenkėsi į galinės sėdynės atlošą, tarp mažos mergaitės ir jos brolio.

112press.hu nuotr./Lietuviai Vengrijoje susidūrė su elniu
112press.hu nuotr./Lietuviai Vengrijoje susidūrė su elniu

„Pirminiais duomenimis, BMW vairavęs lietuvis patyrė rimtų akių sužalojimų. Jo žmoną ir vaikus sužeidė nuolaužos, jų sužalojimai nėra rimti, tačiau tikriausiai prireiks laiko atsigauti po patirto dvasinio šoko, nes keleiviai kurį laiką tamsoje nebuvo tikri, kas įvyko“, – rašo vengrų portalas.

Kaip pasakoja 112press.hu, ant vaiko sėdynės matyti kraujo ir gyvūno palaikų fragmentai. Gyvūnas netrukus po susidūrimo nugaišo.

Pirmoji į elnią atsitrenkusi ir po įvykio nuvažiavusi transporto priemonė tikriausiai buvo apgadinta, rašo 112press.hu.

„Po susidūrimo vairuotojas sustojo, grįžo į partrenkimo vietą, ieškojo jo valstybinio numerio, tada grįžo į automobilį ir nuvažiavo. Kol kas nežinoma, ar jis pastebėjo rimtą eismo įvykį, kelio važiuojamąją dalį dengiančias stiklo šukes. Neabejotina tik tai, kad jis nebūtų atsakingas už gyvūno partrenkimą ir susidūrimą, sukėlusį sunkius sužalojimus, todėl, jei neturėjo ko slėpti, turėjo likti įvykio vietoje“, – rašo portalas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas