Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 11 06

Nepamirškite skėčių, savaitgalis – lietingas ir vėjuotas

Šeštadienio dieną per šalį protarpiais praslinks lietaus bangos. Pūs smarkus pietvakarių, vakarų vėjas. Stipriausi vėjo gūsiai kils apie vidurdienį bei antroje dienos pusėje ir sieks 15-20 m/s, pajūryje iki 22 m/s.
Lietus
Lietus / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Smarkesni lietūs ir vėjai čaižys vakarinius ir šiaurinius šalies rajonus. Vakare šiauriniuose rajonuose lietus trumpam nustos, netgi pragiedrės, tačiau pietiniuose rajonuose lietaus serijos tęsis ir, nakčiai stojus, pamažu pereis į ištisinio pobūdžio lietų. Temperatūra dieną šalyje bus gana vienoda, apie 8-10, pajūryje iki 11 laipsnių šilumos.

Sekmadienio naktį vėl visą šalį apims iš vakarų atslenkantis ilgai besitęsiantis ir dar gausesnis lietus. Su neilgomis pertraukomis lis ir dieną. Pietvakarių vėjas pūs stiprokai, bet truputį ramiau nei šeštadienio dieną, tik pajūryje vėjo gūsiai sieks iki 18 m/s.

Tikslią ir ilgalaikę jus dominančios vietovės orų prognozę rasite čia – Orai.lt

Naktį temperatūra pietiniuose rajonuose bus apie 6-7 laipsnius, šiauriniuose rajonuose žemesnė apie 3-5, o pajūryje išliks apie 9-10 laipsnių, dieną temperatūra nedaug skirsis nuo buvusios naktį, sieks 6-10 laipsnių šilumos

Pirmadienis vis dar išliks lietingas. Dieną, pasisukus vėjui iš šiaurės vakarų, į šalį pradės veržtis šaltas oras iš šiaurės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas