Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 08

Orai.lt: antradienį – ryškūs orų pasikeitimai

Antradienio dieną laukia ryškūs orų pasikeitimai. Šalies orus lems ciklono rytinė dalis, tad lietaus sulauksime, tačiau šiluma iškeliaus. Dangus bus debesuotas su pragiedruliais, daugiau saulės galime tikėtis antroje dienos pusėje. Daugelyje rajonų palis, daugiausia vyraus trumpas ir nedidelis lietus, o vakariniame šalies pakraštyje palis kiek gausiau.
Tropinė liūtis skalauja Vilnių
Lietus / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pūs pietvakarių vėjas, rytinėje šalies pusėje bus smarkokas, tačiau pavojingų vėjo gūsių pavyks išvengti, o vakariniuose rajonuose bus smarkus ir gūsiai sieks 16–21 m/s, pajūryje pirmoje dienos pusėje siautės audra ir vėjas bus labai stiprus – ten susmarkės iki 22–27 m/s. Šiluma atsirauks ir įdienojus tešils iki 15–20 laipsnių.

Trečiadienio naktį danguje debesys ims sklaidytis. Lietus iškris tik vietomis, daugiau ties vakariniais rajonais. Kai kur gali sugriaudėti pavienės perkūnijos. Pietinių krypčių vėjas liks juntamas, bet gūsiai jau nurims. Naktį atvės iki 8–13, pajūryje 15 laipsnių šilumos.

Tikslią ir ilgalaikę jus dominančios vietovės orų prognozę rasite čia – Orai.lt

Trečiadienio dieną daugelyje rajonų slinks trumpi lietūs, kai kur galima perkūnija. Pietinių krypčių vėjas liks apysmarkis. Diena ir toliau liks vėsoka ir temperatūra bus apie 17–22 laipsnius šilumos.

Ketvirtadienį orų permainų nebus. Ir toliau sulauksime lietaus, naktį dar daug kur, o dieną jau palis tik vietomis. Kai kur galima perkūnija. Pietinių krypčių vėjas bus vidutinio stiprumo. Naktį temperatūra nukris iki 9–14, pajūryje 16 laipsnių, o dieną šils truputį daugiau – iki 18–23 laipsnių šilumos.

Penktadienį orai išliks panašūs. Naktis daug kur, dieną tik vietomis trumpai palis. Vėjas nebus stiprus. Naktis vėl vėsi ir temperatūra apie 8–13, kai kur liks apie 15 laipsnių, dieną šils iki 19–24 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas