Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2018 11 22

Orai.lt: artėjant savaitgaliui vienur snigs, kitur – šlapdriba ar lijundra

Nors mūsų šalies orus lemia anticiklonas, bet iš pilkumos išsivaduoti nepavyks ir šiandien. Dangų dengs nestoras, bet vientisas debesų sluoksnis, trumpam praplyšti jis gali tik kai kur. Žymesnių kritulių nenumatoma, nebent kris pavienės baltos snaigės. Vietomis tvyros rūkas. Dvelks silpnas, nepastovios krypties vėjas.
Sniegas Vašingtone
Sniegas Vašingtone / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Temperatūra dieną svyruos nuo 3 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos, įdomu tai, kad šalčiausia bus šalies pietuose, o šilčiausia ne tik pajūryje, bet ir šiauriniame šalies pakraštyje.

Penktadienį orai smarkiai nesikeis. Vyraus apniukę orai, tik dieną kai kur trumpam pasirodys saulė. Žymesnių kritulių nenumatoma. Naktį ir rytą vietomis tvyros rūkas, galima silpna lijundra, plikledis. Vėjas išliks silpnas. Į šalį atkeliaus truputį švelnesnė oro masė, todėl naktį temperatūra svyruos nuo 4 laipsnių šalčio iki 1 laipsnio šilumos, dieną nuo 2 laipsnio šalčio iki 3 laipsnių šilumos.

Savaitgalį į šalį atkeliaus įvairių, bet daugiausia negausių kritulių: vienur pasnigs, kitur kris šlapdriba, o vietomis snaiges pakeis silpnas lietus ir atvirkščiai. Eismo sąlygas vietomis sunkins lijundra ir plikledis. Naktimis daug kur pašals, o dienomis temperatūra svyruos apie 0 laipsnių ar bus silpnai teigiama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas