Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2018 09 27

Orai.lt: atkeliauja dar vienas vėjuotas ciklonas, pajūryje vėjas irgi nerims

Vakar dieną ir praėjusią naktį stiprius vėjus atnešęs ciklonas, šiandien traukiasi tolyn nuo mūsų šalies į žemyno gilumą. Pietvakarių, vakarų vėjas išliks stiprokas, bet pavojingi, 15-18 m/s, vėjo gūsiai numatomi tik vietomis – daugiausia pajūryje. Traukiantis ciklonui šiandien dažniau pasirodys saulė, trumpai ir negausiai palis tik vietomis. Temperatūra antroje dienos pusėje pakils iki 14-18 laipsnių šilumos.
Baltijos jūrą talžo vėjas
Baltijos jūrą talžo vėjas / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.
Temos: 3 Ciklonas Orai.lt Orai

Penktadienio naktį atskubės naujas Atlanto ciklonas, jis slinks šiauriau mūsų šalies. Naktį vyraus debesuoti orai, daugelyje rajonų protarpiais lis. Vėl stiprės pietvakarių vėjas, antroje nakties pusėje jis suksis iš vakarų, šiaurės vakarų, gūsiai daug kur sieks 15-20 m/s, vietomis, daugiausia pajūryje ir 21-23 m/s. Paryčiais temperatūra pažemės iki 8-13 laipsnių.

Penktadienio dieną ciklonas trauksis, pasirodys daugiau pragiedrulių, bet trumpai palis dar daug kur. Šiaurės vakarų vėjas rims, 15-18 m/s vėjo gūsiai numatomi tik kai kur, didesnė tikimybė pajūryje. Įdienojus oras sušils iki 11-16 laipsnių.

Šeštadienį debesuotumas mažės, trumpai palynos tik kai kur. Į šalį įsiverš šaltesnė oro masė, todėl naktį teliks 2-7 laipsniai šilumos, vietomis žemę nubalins šalnos, o dieną sušils tik iki 9-14 laipsnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas