Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 11

Orai.lt: darbo savaitės pradžioje termometrų stulpeliai kils aukštyn

Antradienį atmosferos slėgis šalyje ims kristi. Vyraus nepastoviai debesuotas dangus. Daugiau giedro dangaus plotų numatoma iki vidurdienio, o vėliau sparčiai ims kilti kamuoliniai debesys kurie saulę dengs dažniau.
Permainingi pavasario orai
Pavasario žiedai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Vis tik lietaus jie daug nežada, trumpai palis tik kai kuriose šalies vietose. Perkūnijos tikimybė jau taip pat sumažės, tačiau vieną kitą kartą sugriaudėti vis dar gali. Stiprės pietryčių vėjas, bet išliks šilta – temperatūra kils iki 13–18 laipsnių šilumos.

Trečiadienio naktį didesnių pokyčių nebus. Trumpas ir negausus lietus apsilankys tik vietomis, didesnė tikimybė vakarinėje šalies dalyje. Vėjas vėl aprims. Temperatūra pažemės iki 3–8 laipsnių šilumos.

Trečiadienio dieną dangus išliks nepastoviai debesuotas, trumpai ir negausiai palis tik kai kur. Pietryčių, rytų krypties vėjas vėl sustiprės, sieks 7–12 m/s. Temperatūra pakis nežymiai ir laikysis 12–17 laipsnių šiluma.

Tikslią ir ilgalaikę jus dominančios vietovės orų prognozę rasite čia – Orai.lt

Ketvirtadienio naktį šalį pasieks tankesni debesys, kurie vietomis, didesnė tikimybė į rytinę šalies pusę, atneš lietaus. Vėjas aprims, o temperatūra nekris žemiau 2–7 laipsnių šilumos. Dienos metu dangus bus niūrokas, pragiedruliai retesni, o palyti turėtų daugelyje šalies vietų. Daugiausia vyraus negausus lietus. Aukščiausia temperatūra sieks 12–16 laipsnių šilumos.

Penktadienį piečiau Lietuvos sukiosis ciklonas, tačiau arčiau jam pasislinkti nepavyks. Pragiedrulių vėl bus daugiau, o trumpai ir daugiausia negausiai palis tik vietomis. Rytinių krypčių vėjas nakties metu dar išliks vidutinio stiprumo, o dieną jau bus smarkokas. Temperatūra naktį kris iki 3–8, dieną bus 11–16 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas