Žiūrėkite

15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos

2023 12 07

Orai.lt: daug kur pasnigs, kai kur intensyviai

Ketvirtadienį Lietuvos padangę užtrauks storesnis ir tankesnis debesų sluoksnis. Iš šių debesų daugelyje šalies rajonų pasnigs, vyraus nedidelis sniegas. Truputį dažniau ir intensyviau snigs Žemaitijoje.
Pūga Vilniuje
Pūga Vilniuje / Greta Skaraitienė/BNS

6–11 m/s greičiu pūs pietryčių vėjas, tačiau ir šio vėjo pakaks, kad atviroje vietovėje jis lengvą ir purų sniegą papustytų. Šaltis po truputį atlėgs ir vidurdienį termometrai daug kur rodys 2–5, Aukštaitijoje kai kur 6, o pajūryje vos 1 laipsnį šalčio.

Penktadienį orai ypatingų permainų nežada. Naktį beveik visur truputį pasnigs. Pūs nestiprus pietryčių, rytų vėjas. Sutemus temperatūra suskubs žemėti. Ji nukris iki 5–10, o vietomis pragiedrėjus iki 11–13 laipsnių šalčio. Dieną vietomis numatomas nedidelis sniegas. Išliks rytinių krypčių vėjas. Aukščiausia temperatūra svyruos tarp 3–8 laipsnių šalčio.

Panašių orų sulauksime ir šeštadienį. Sniego iškris nedaug ir tik vietomis. Naktį atšals iki 4–9, kai kur iki 11, dieną laikysis vos 1–6 laipsnių šaltukas.

Tikslią ir ilgalaikę orų prognozę skaitykite Orai.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas